Hubyar Etkinlikleri Hakkında Bilgilendirme

Saygı Değer Hubyarlılar ve Hubyar Gönül DostlarıBilindiği üzere, 13. Geleneksel Hubyar Anma Töreni ve Etkinlikleri memleketimizde yaşanan son olaylar nedeniyle, Tokat Valiliği ile yapılan temaslar neticesinde ileri bir tarihe ertelenmişti.

Hubyar Etkinlikleri İleri Bir Tarihe Ertelenmiştir.

Saygı değer Hubyarlılar ve Hubyar Gönül Dostları13. Geleneksel Hubyar Anma Töreni ve Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenecek olan tüm programlar, OHAL nedeniyle Tokat Valiliği ile yapılan görüşmeler neticesinde, ileri bir tarihe ertelenmiştir.

13.Hubyar Anma Töreni ve Etkinliklerinin Afişleri Çıktı.

31 TEMMUZ 2016DA HEP BİRLİKTE HUBYARDA BİR CAN OLALIM

Hubyar Köyü Derneği Gençlik Komisyonu

12 Haziran Pazar günü Hubyar Köyü Gençleri olarak Maltepe Palace Cafede deniz manzaralı bir kahvaltı keyfi sürelim diyoruz. Ve sizi de bekliyoruz.

Hacı Bektaşi Veli Türbe Ziyareti

Hünkar Hacı Bektaşi Veli Türbe Ziyareti

Hubyar Köyü Derneği 49. Yıl Dostluk ve Dayanışma Gecesi

12.03.2015 tarihinde Figaro düğün salonunda Hubyar Köyü Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından gerçekleştirilen derneğimizin 49. Yılında Dostluk ve dayanışma gecesi konuklarına görkemli bir gece yaşattı.

Hep Birlikte 49 Yılımızı Kutuluyoruz

Hubyar Sevgisiyle, İnancıyla, Hubyar Talipleriyle, Hubyar`a Gönül verenlerle Birlikte, Dayanışma Gecemizde Siz Değerli Dostlarımızı Aramızda Görmekten Onur Duyarız.

Hubyar Etkinliklerinin Tarihi Belli Oldu

Her Yıl Geleneksel olarakdüzenlenen 13. Hubyar Anma Töreni ve Etkinlikleri bu yıl 30-31Temmuz 2016Tarihlerinde yapılacaktır.Hubyar Köyü Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği

Yeni Yıl Mesajı

Üzüntüleriyle, sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakırken, yepyeni umutlar ve beklentilerle 2016 yılına giriyoruz.

Teşekkürler

Abdal Musa Cemine Göstermiş Olduğunuz Yoğun İlgiden Dolayı Teşekkür Ederiz.Hubyar Köyü Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği

Abdal Musa Cemi

26.12.2015 Cumartesi günü 18:00 - 23:00 saatleri arasında Alibeyköy Cemevi`nde ABDAL MUSA CEMİ yapılacaktır. Hubyar`a gönül veren tüm canlarımız davetlidir. İrtibat Gsm : 0532 331 62 82 Ahmet KARADAŞ ( Başkan)

Gelsin

Köroğlu Çamlıbel bölgesinde yaşarken hubyar tekeli dağından yiğitleri çağırıyor. Kaynaklan Azerbaycan Edebiyyatı İncileri / Bayatı, Qoşma, Tecnis, Bakı 1988,60-63,170-173, M.H. Tehmasıp, Köroğlu, Baku 1956. Alem bilsin, men Eli`ye nökerem , Düşme

13.12.2015 Kongre tarihli yeni yönetim kurulu

Ahmet KARADAŞ Başkan Ali TELCİ Başkan Yardımcısı Mu

Genel Kurul Kongresi Gerçekleşti

13.12.2015tarihinde Hubyar Köyü Derneği Lokalinde Genel kurul Kongresi Gerçekleşmiştir. Kongremize Dernek üyeleri ve Hubyar Mensupları Büyük İlgi Göstermişlerdir. Kongrede Açılış , Saygı Duruşu , Faaliyet raporunun Açıklanması Dernek Gelir ve Giderlerini

DUYURU

Merhum Kara Hüseyin' in kızı Emine YILMAZ' ın Tuzla Aydınlı Cemevinde 22.11.2015 Pazar günü saat 12.00-14.00 arasında senelik ekmeği verilecektir. Tüm canlar davetlidir.

DUYURU

Merhum İsmail KAYA' nın Sancaktepe Yenidoğan Cemevinde 22.11.2015 Pazar günü saat 12.00-14.00 arasında kırk ekmeği verilecektir. Tüm canlar davetlidir.

DUYURU

Merhum Turan YAVUZ' un Esenyurt Haramidere Cemevinde 22.11.2015 Pazar günü saat 12.00-13.00 arasında senelik ekmeği verilecektir. Tüm canlar davetlidir.

DÜĞÜN

VEFAT