40 Kazan 40 Kurban için Kurban Bağışı

Hubyar’da Kırklar Aşkına 40 Kazan’da benimde lokmam bulunsun diyen canlar için kurban bağışı hakkında.

14.Hubyar Anma Töreni ve Etkinliklerinin Afişleri Çıktı.

22-23 Temmuz 2017'de Hep Birlikte Hubyar'da Bir Can Olalım

2016-2017 Kurban Bağışları İsim Listesi

Bu yıl 14'ncüsü yapılacak olan Hubyar Anma Töreni ve Etkinlikleri 22-23 Temmuz 2017 Tarihlerinde yapılacaktır.

Kamuoyuna

Hubyar Köyü Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği ve Hubyar Eğitim Vakfından Açıklama:KamuoyunaSon günlerde „Hubyar Tekkesi“ üzerine yeniden çeşitli haber ve açıklamalar hem ulusal basında hem sanal ortamda yer almaktadır.

Tokat Kadostro Mahkemesin'de HUBYAR davası ile ilgili yazılı savunması

Vakıf Başkanımız Sn. Hıdır Temelin 12.12.2014 tarihinde Tokat Kadostro Mahkemesin'de HUBYAR davası ilgili yazılı savunması, bu sadece bir savunma değil aynı zamanda alevi tarihine de ışık tutacak bir belgedir.

Anneler Günü Etkinliğine davet

Kadın kollarımızın düzenleyeceği anneler günü etkinliğimiz 13 mayis 2017 cumartesi günü Zümrüt Restaurant / Yakacıkta olacaktır. iletisim ve bilgi Çicek TELCİ 0530 274 45 11

Hubyar Etkinliklerinin Tarihi Belli Oldu

Her Yıl Geleneksel olarakdüzenlenen 14. Hubyar Anma Töreni ve Etkinlikleri bu yıl 22-23 Temmuz 2017 Tarihlerinde yapılacaktır.

ESEN ve ZİLCİ Ailesinin Düğün Töreni

Hubyar Köyü Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Olarak SERAP ve SELAHATTİN Çiftine Bir Ömür Boyu Mutluluklar Dileriz.

Hubyar Köyü Derneği 50. Yıl Dayanışma Gecesi

50. yıl dönümü dayanışma gecemizde Bizleri yalnız bırakmayıp bize destek veren hubyar mensuplarına, hubyara gönül veren tüm canlara teşekkür ederiz.

Hep Birlikte 50 Yılımızı Kutluyoruz

Hubyar Sevgisiyle, İnancıyla, Hubyar Talipleriyle, Hubyar`a Gönül verenlerle Birlikte, Dayanışma Gecemizde Siz Değerli Dostlarımızı Aramızda Görmekten Onur Duyarız.

Hubyar Köyü Futbol Takımımız Çeyrek Finalde

TOKDEF Futbol Turnuvasında bu akşam Görümlü Kasabası ile Playoff maçına çıkan Hubyar Köyü Futbol takımımız, maçtan 3-0lık skorla galip gelerek Çeyrek Finale yükselmiştir. Desteklerini esirgemeyen tüm Hubyar gönüllülerine teşekkür ederiz.