Alevilik ve Laiklik Paneline Davet

PANEL' e DAVET (ALEVİLİK VE LAİKLİK) TARİH: 05.04.2008 CUMARTESİ SAAT:14:00 – 17:00 YER: HUBYAR EĞİTİM VAKFI KONFERANS SALONU

İbrahim Öztürk ü KINIYORUZ

BİR ÖĞRETİM ÜYESİNDEN İNSANLIK DIŞI VE AŞAĞILIK SÖZLER! İstanbul Ticaret Üniversitesinden Doç. Dr. İbrahim Öztürk'ün derste “ Ben ailemden biliyorum, bazı kesimlerin düşüncesine göre Alevi kadınları o......dur.”

YILMAZ ve KARADAŞ Ailelerinin Düğünleri

Hubyar Köyü Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Olarak Erkan veYeliz Çiftine Bir Ömür Boyu Mutluluklar Dileriz.

Hubyarlılar Çanakkale deydi

Hubyar Eğitim Vakfı & HubyarKöyü Derneği Kadın platformunun düzenlediği; 18 Mart Çanakkale Zaferi münasebetiyle, Çanakkale şehitliği gezisine genci, yaşlısı, kadını erkeği ile katılım oldukça yüksekti.

Kamuoyunun Dikkatine

Köyümüzden kalkarak geçimlerini sağlayabilmek amacıyla İstanbul'a gelen o zamanki köylülerimiz tarafından 1967 yılında kurulan derneğimiz, kurulduğundan bu yana aralıksız çalışmalarına devam etmektedir.

Kadın Komisyonu 8 Martta Coşturdu.

HUBYAR EĞİTİM VAKFI & HUBYAR KÖYÜ KÜLTÜR VE SOS.YARD DERNEĞİ KADIN PLATFORMU"nun düzenlediği; 8 mart 2008 Dünya Emekçi Kadınlar günü Birbirinden renkli etkinliklerimizle kutlandı.

Acı Kaybımız

Mehmet TELCİ nin Eşi Şemsi TELCİ Vefat Etmiştir. Kendisine ALLAH tan rahmet diler mekanı cennet olsun ailesine başsağlığı diliyoruz. Hubyar köyü dernek yönetimi

Herşey Kadınlarımız İçin

DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ

8 Mart 2008 Miting e Davet

HAYDİ ÇAĞLAYANA, ÇAĞLAYAN OLALIM ÇAĞLAYALIM... KADINLARI ÇAĞIRIYORUM. EVET KADINLARI ÇAĞIRIYORUM. BU BİZİM MÜCADELEMİZ. BUGÜN ÖZGÜRLÜK ADI ALTINDA BİZE DAYATILAN ESARETİ KABULLENECEK MİYİZ? NE OLDU BİZE? KADIN OLMADAN ÖNCE İNSAN OLDUĞUMUZU UNUTTUK MU? 85

Acı Kaybımız

Dündar Köyünden Cuma ENLİ nin Annesi Esma ENLİ Vefat Etmiştir. Kendisine ALLAH tan rahmet diler mekanı cennet olsun ailesine başsağlığı diliyoruz.