Köylülerimize Maske ve Hijyen Malzemesi Dağıtımı

Köylülerimize Maske ve Hijyen Malzemesi Dağıtımı

Değerli canlar;
Salgın sürecinde alınması gereken tedbirlere dikkat çektiğimiz önceki duyurumuzda, Hubyar Köyü Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği olarak köyümüzdeki tüm hanelere maske, kolonya ve dezenfektan dağıtımı yapacağımızı belirtmiştik. Dernek yöneticilerimizin hafta başından bu yana yürüttüğü çalışmalar sonucunda söz verdiğimiz gibi dağıtım işlemimizi tamamladık. Maske ve diğer hijyen malzemelerinin yanı sıra salgından korunmak için mutlaka uymamız gereken kuralların yazılı olduğu bir notumuzu da köylülerimize teslim ettik. Pandemi sürecinin ilk günlerinden beri gerekli uyarıları yaptığımız Hubyar toplumumuz, Covid-19 salgınına karşı örnek bir mücadele örneği sergilemektedir. En kısa sürede sona ermesini dilediğimiz bu zorlu günlerde, Hubyar Köyü Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği olarak üzerimize düşen sorumluluğun bilinciyle çalışmalarımıza devam edeceğiz.
Sağlıklı günler diliyoruz...

Hubyar Köyü Kültür Ve Sosyal Yardımlaşma Derneği