Tüm Hubyarlıların Dikkatine!

Tüm Hubyarlıların Dikkatine!

Köyümüzde uzun süredir devam eden su problemiyle ilgili, Hubyar Köyü Muhtarlığı ve derneğimiz istişarede bulunarak çözüm yolu arayışına girmiştir. Köyümüzdeki hanelere dağıtılacak sulama suyuyla alakalı bu problem hepimizin ortak sorunu olmakla beraber, bu sorunun çözümü de hepimizin ortak görevidir.
Hubyar Köyü Muhtarlığımızın 75.000₺ gibi bir maliyetle başlattığı bu proje, mali konular nedeniyle sekteye uğramış ve ilerleme kaydedememiştir. Projenin tamamlanması ve köyümüzdeki tüm evlere sulama suyunun ulaşması için ‘hane başı 750₺’ olmak üzere ortak bir ödeme miktarı belirlenmiştir.
Muhtarlığımız tarafından köyümüzdeki her haneden toplanacak olan bu para ile projenin en kısa sürede tamamlanması hedeflenmektedir. Baba ocağımız olan köyümüzdeki bu sorunun üstesinden birlik ve beraberlikle geleceğimize inancımız tamdır. Hubyar Köyü Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği olarak herkesi bu konuda duyarlı olmaya ve muhtarlığımıza ödemelerini yapmaya davet ediyoruz. Su gibi aziz olun...
Hubyar Köyü Muhtarlığı