17. Ulusal Hubyar Anma Töreni ve Etkinlikleri Hakkında

HABERLER

17. Ulusal Hubyar Anma Töreni ve Etkinlikleri Hakkında

Çok değerli hemşehrilerimiz;
Çok değerli Hubyar dostları;
Hepinizin bildiği gibi her yılın Temmuz ayının son haftası Hubyar Anma Töreni ve Etkinlikleri’ni düzenlemekteyiz. Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında, 25-26 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirmeyi planladığımız 17. Ulusal Hubyar Anma Töreni ve Etkinlikleri, derneğimizin yetkili makamlar ile görüşmeleri sonucunda, kalabalık buluşmalar toplum sağlığı açısından risk oluşturacağı kanaatine varıldığından maalesef bu yıl iptal edilmiştir. İnsan sağlığını her şeyin üstünde tutan bir anlayışla, bu salgın atlatıldıktan sonra etkinliklerimize yeniden devam edeceğiz.
Ayrıca yine aynı nedenle, tüm Hubyar tâliplerini ve sevenlerini bu seneki Hubyar Türbe ziyaretlerini ertelemeye davet ediyoruz. Şu an için zaten türbe ziyaretleri il idaresi tarafından yasaklanmıştır. Yasak olmasa dahi, salgın devam ettiği ve tamamen ortadan kalkmadığı sürece, türbe ziyaretleri çok büyük bir tehlike arz ettiğinden yapılması uygun olmayacaktır. Hiç kimsenin ne kendisinin, ne de başkalarının hayatını tehlikeye atmaması açısından, salgın tamamen geçene kadar tüm ziyaret yerlerimize gelmeyi ertelemek herkesin yararına olacaktır. Hepinizin bu durumu anlayışla karşılayacağını ve uyarıları dikkate alacağını biliyoruz.
Süreç hakkındaki gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Ayrıca irtibat telefonlarımızdan ve dernek yöneticisi arkadaşlarımızdan konu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.
Anlayışınız için şimdiden teşekkür eder, hepinize sağlıklı ve huzurlu günler diler, bu salgını el birliğiyle kazasız belasız atlatmayı ümit ederiz.
Bir sonraki etkinliğimizde görüşmek üzere, sağlıkla kalın!

Hubyar Köyü Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği 
Başkan
Muzaffer Aktaş

Hubyar Eğitim Vakfı
2. Başkan
Metin Yılmaz