Üyelik Aidatları

Üyelik Aidatları

Sevgili Hubyarlılar ;1967 `de kurulan ve aradan geçen 46 yıl boyunca Hubyar Köyünün ilk ve tek derneği olan Hubyar Köyü Derneği`nin 2012-2013 üye aidatları sizlere en yakın yönetici arkadaşlara verebilirsiniz.

Hubyar Köyü Derneği düğünlerinizde ve cenazelerinizde sizlerin her zaman yanında olmuştur, olmayada devam edecektir.Sadece Hubyarlıyım demekle olmuyor Derneğimize üye aidatlarını vererek sahip çıkmalıyız.Bilmelisiniz ki derneğimiz sadece sizin vereceğiniz aidatlarla bugünlere gelmiştir ve yarınlara da devam edecektir.

Gerçek Hubyarlılık derneğin üye aidatını vermek ve derneğin faaliyetlerine katılmaktır.Derneğine sahip çıkmaktır.

NOT : Hubyar köyü ile ilgili haberlerin sizede gelmesini istiyorsanız size en yakın yönetici arkadaşlara telefonunuzu vermeniz rica olunur.

Hubyar Köyü Derneği

Adına Başkan