Kamoyuna Duyrulur

Kamoyuna Duyrulur

Toplumumuzda yalan ve yanlışa yer yoktur. Doğru yap o bir gün seni bulur. Yanlış da bir gün gelir ayağına dolanır. Değerli hubyarlılar hubyar köyü derneği olarak 2004 yılında köyümüzün ortak merası olan tekeli yaylasına ağaçlandırma çalışması yaparak 5400 çam ağacı dikmiştik. ve tokat orman müdürlüğüne hubyar köyü derneği ve muhtarlık tarafından dilekçe verilerek bu bölgenin ihaleye verilmesini sağladık. hubyar köyü derneğinin dikmiş oldukları ağaçların büyümeye ve dikime elverişli olduğu tespit edilmiştir. bu 3 yıl içersinde derneğimiz bu işi tokat orman müdürlüğü ile birlikte çalışmalarını sürdürerek tekeli yaylasını ağaçlandırma projesini gerçekleştirmiş bulunuyorlar. Son günlerde bazı kurum ve kuruluşlar yalan dan beyan vererek köyümüzün yararına olacak işe engel olmasınlar. Eğer ki yaptığımız işe köylümüz olarak sahip çıkıyorsalar bu bize onur verir. Ama başka kurum altında kendilerinin yapmış oldukları bir çalışma gibi gösterirlerse bunu siz değerli hubyarlıların kararına bırakıyoruz.

HUBYAR KÖYÜ DERNEK YÖNETİMİ